Tungsten Fiske Sinkers

Tungsten Fiske Sinkers Bild

Tungstenfiskar är vikt som används i samband med en fiskelås eller krok för att öka sin sinkhastighet, förankringsförmåga och gjutningsavstånd. Fiske sänkningar har dubbelt funktion, först få bete rigg där du vill, men borde behålla det där.

Olika tungstenfiskar har olika vikter. Enligt olika användningsområden eller platser som de används kan den vara så liten som 1/32 av en uns för applikationer i grunt vatten, och ännu mindre för flugfiskeapplikationer, eller så stort som flera pund eller betydligt mer för djuphavsfiske . Därefter varierar koncentrationen av form och vikt med olika fiskare också. Till exempel, för pirfiske, där avståndet är mindre viktigt än struktur och plats, är sjunkerens vikt viktigare än dess övergripande form. Andra faktorer kommer till spel för strandfisket, naturligtvis blir fiskarens behov mer specialiserad.

Många miljöaktivister har blivit väl studerade effekten av bly hagelgevärskott på miljön och det rapporterades först i slutet av 1800-talet att stora dödsfall på grund av blyförgiftning och fortsatte under nästa århundrade, så småningom 1991 års federala förbud mot användning av blyskott i jakt uppe. Effekten av blyfiske har dock inte studerats lika bra, men förgiftningen berör starkt alla, för det är allas skyldighet att skydda miljön från förgiftat. Så, fler och fler människor uppmanar att anta giftfria material som volfram för att vara materialet för tungstenfiskarna. Som ett resultat berömmer volfram med de miljövänliga och lätt bearbetade egenskaperna högt mellan fiskesänkningsområdet.

Det finns många olika typer av tungstenfiskar och en mängd olika former och storlekar som går från det grundläggande till det bisarra. Fiskefiskefartyg med delat skott, gummifötter, gummibana, pyramidfiskefartyg, bankfiskefiske, fiskefiskefartyg, fiskfiskefartyg, äggfiskar, dollarfiskefartyg, bollfiskefartyg, bananfiskefartyg och ett eller två ögon fiske sjunker. Och pyramidfiskefartygen, bankfiskefartyg, dollarfiskefartyg, bollfiskefartyg, bananfiskefartyg och en eller två ögonsänningar är de vanligaste användningsområdena för saltvattenfiske.