Tungsten Fishing Sinkers

Tungsten Fishing Sinkers Afbeelding

Zinklood van wolfraam wordt gebruikt in combinatie met een kunstaas of haak om de goot, het verankeringsvermogen en de werpafstand te vergroten. Visserijinkisten hebben een tweevoudige functie, waarbij je eerst de aasopstelling moet plaatsen waar je wilt, maar deze daar moet houden.

Verschillende zinkijzers voor het vangen van kunststoffen hebben verschillende gewichten. Afhankelijk van de verschillende toepassingen of plaatsen waar ze worden gebruikt, kan deze zo klein zijn als 1/32 van een ounce voor toepassingen in ondiep water en zelfs kleiner voor vliegvistoepassingen, of zo groot als enkele ponden of aanzienlijk meer voor diepzeevissen . Dan is volgens verschillende vissers de concentratie van vorm en gewicht ook anders. Voor bijvoorbeeld piervissen, waarbij afstand minder belangrijk is dan structuur en locatie, is het gewicht van het zinklood belangrijker dan de algehele vorm. Andere factoren spelen een rol bij het vissen op de kustlijn, natuurlijk worden de behoeften van de visser meer gespecialiseerd.

Veel milieuactivisten hebben het effect van het shotgun op het milieu goed bestudeerd en het werd voor het eerst gemeld aan het einde van de 19e eeuw dat grote afsterven ten gevolge van loodvergiftiging en doorlopend in de volgende eeuw, uiteindelijk in 1991 het federale verbod op de gebruik van lead shot in de jacht opdagen. De impact van loodvissen is echter niet zo goed bestudeerd, maar de vergiftiging raakt iedereen enorm, omdat iedereen verplicht is om het milieu te beschermen tegen vergiftiging. Steeds meer mensen roepen daarom op om niet-giftige materialen zoals wolfraam te gebruiken als materiaal voor de zinklood van wolfram. Dientengevolge prijst wolfraam met de milieuvriendelijke en gemakkelijk machinaal bewerkte eigenschappen hoog tussen het gebied met visvangstzones.

Er zijn veel verschillende soorten zinkmachines voor kunstmestvissen en een verscheidenheid aan vormen en maten die van het standaard tot het bizarre lopen. Gespleten schot visverlagers, rubberen kernvisvangst sinkers, bell fishing sinkers, piramide fishing sinkers, bank fishing sinkers, walking fishing sinkers, bullet fishing sinkers, egg fishing sinkers, dollar fishing sinkers, bal fishing sinkers, banana fishing sinkers en one or two eye vissen zinklood. En de piramide visvangstdrogers, bankvissersbanken, dollarzinkvissers, zakkervissers met bal, zaagmachines voor het vissen met bananen en een of twee oogdruppels zijn de meest gebruikte zinkmachines voor het vissen op zeewater.